Rusya ve Doğu Avrupa'nın tekstil sektöründe dev buluşması: INTERFABRIC Sergisi

Bölgedeki kumaş üreticileri, tekstil malzemeleri, aksesuarlar ve bileşenlerin en büyük ihtisas fuarı olarak tanınan INTERFABRIC, 11-13 Mart tarihlerinde Moskova, Expocentre fuar alanında sergilenecek. Yıllar geçtikçe, büyük tekstil, triko ve dikiş endüstrilerinin yöneticileri, sahipleri, atölyeler, önde gelen Rus tasarımcılar ve diğer yaratıcı profesyoneller için vazgeçilmez bir buluşma noktası haline geldi.

Ziyaretçiler ve katılımcılar, fuar kapsamında düzenlenen eğitimlerden, tartışmalardan, çalıştaylardan ve b2b toplantılarından tamamen ücretsiz olarak faydalanabilecek. INTERFABRIC, uzmanlarla doğrudan iletişim, deneyim alışverişi, değerli tavsiyeler ve şirket yeteneklerinin sunumu gibi olanaklar sunar.

Fuarın öne çıkan bir alanı olan TREND FORUM, katılımcıların gelecek sezonun önemli trendlerini ve yeniliklerini tartıştığı bir platform sunuyor. Etkinlik, Interfabrik Ödülleri ve TEXTILETENTS ÖDÜLÜ Uluslararası Yarışma içeriyor. INTERFABRIC Sergisi, TextilePrintDesign (baskı tasarımları), Aksesuarlar ve Teknik Tekstil gibi farklı salonlarda gerçekleşecek.

Optic World İzmir Fuarı’na ilk iki gün büyük ilgiOptic World İzmir Fuarı’na ilk iki gün büyük ilgi

Rusya Tekstil ve Konfeksiyon Endüstrisi Girişimcileri Birliği tarafından düzenlenen etkinlik, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Rusya Ticaret ve Sanayi Odası, Rusya Sanayici ve Girişimciler Birliği, Rusya İhracat Merkezi ve Avrasya Ekonomik Komisyonu tarafından desteklenmekte.

https://www.fuardergisi.com.tr/rusya-ve-dogu-avrupanin-tekstil-sektorunde-dev-bulusmasi-interfabric-sergisi