Merve Boluğur’un koleksiyonu Codentry mağazalarında

 

Dinamik ve trendy duruşu ile Codentry ve oyuncu Merve Boluğur’dan“Kapsül” koleksiyonu Codentry mağazalarında. 16’ncı yüzyıl Barok döneminin karakteristik siluetleri günümüzün modern, dişi ve keskin hatlarıyla “Gothic” koleksiyon, siyah ve kırmızı renkleriyle moda severlere sunuluyorCodentry ve Merve Boluğur’dan “Gothic” koleksiyonuyla, fark edilmek isteyen genç bir kadının stilini yansıtıyor. Giydiği kıyafetlerle dikkatleri çeken genç oyuncu Merve Boluğur, “Kıyafetlerin nereden?” sorusuna kendi tasarımlarıyla Codentry mağazasında cevap veriyor.

Gecenin derinliğinden ilham alınan koleksiyon oldukça iddialı… V yakalar, sırt ve bacak dekolteleri, feminenliği yansıtan, vücudu saran elbiseler, uzun dar etekler, mini dantel şort, bluzlar ve gömlekler. Akışkan görünümlü saten kumaşlar, tül garniler, deri, krep ve örme kumaşlarla beraber zengin bir koleksiyon ilkbahar-yaz için farklı bir atmosfer sunuyor.

Gothic koleksiyonu için Boluğur, “Koleksiyonu oluştururken 16’ncı yüzyıl Barok döneminin gothic temalarından esinlendim. Eski dönemin karakteristik siluetlerini günümüzün modern, dişi ve keskin hatlarına uyarladım. Ayrıca koleksiyonda gecenin gizeminden ve derinliğinden de ilham aldım. Koleksiyonun dişi yönünü ön plana çıkarmak için kırmızı rengi sıkça kullandım ve dantel kumaşlara da detaylarda yer verdim.  T-shirt tasarımlarında masalsı bir dünya hayal ettim ve bunları tshirt baskılarında yansıtmaya çalıştım. Codentry’le olan ortak çalışmamızdan ve şimdiden çıkan sonuçlarından çok memnunum” dedi.

Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Drektörü Zehra Işık, “Merve Boluğur’un çok beğendiğimiz, kendine özgü bir stili var. Genç bir çizgisi olan Codentry markamız ve Merve Boluğur’un stili paralel doğrultuda. Bu beraberlik, bu güzel koleksiyonu ortaya çıkardı. İki taraf da çok uyumlu ve mutlu” dedi.

Merve Boluğur’un “Kapsül” koleksiyonuna Codentry mağazalarından ve http://www.codentry.com online satış sitesinden ulaşılabilir.