Döşemelik için goblen kumaşlar

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından birisi hiç kuşkusuz oturma gruplarımızdır. Taksitlerini öderken canımızdan can parça giden koltuk takımlarımız daha taksitleri bitmeden rengi solup eskimsi bir görüntüye mi sahip oldu? Koltuklarınızın eski olması sizi misafirlerinize karşı mahcup mu ediyor? Keşke maddi durumum iyi olsa da yeni bir oturma gurubu alsam diye mi düşünüyorsunuz? Keşke bu durumun bir çaresi olsa dediğinizi duyar gibiyim. Bu durumun gerçekten çok akılcı bir çözümü var. Koltuk takımlarınızın döşemesini neden değiştirmeyi denemiyorsunuz.

 


Koltuk takımlarınızın döşemesini değiştirmek en güzel yoldur. Böylece ekonomik olarak fazla açılmadan evinize güzel bir görünüm kazandırabilirsiniz. Döşeme konusunda sizlere goblen döşemelik kumaş çeşidini gönül rahatlığı ile önerebilirim. Goblen döşemelik kumaşları diğer döşemelik kumaşlardan ayıran belli özellikleri vardır. Bu özellikleri goblen döşemelik kumaşı diğer kumaşlardan üstün kılmaktadır. İsterseniz gelin hep birlikte bu özelliklere kısa bir göz atalım. O zaman size neden goblen döşemelik kumaşı önerdiğimi anlayacaksınız. 

 

  
Goblen döşemelik kumaşlar dokuma özelliği gösterir. Yani kumaşın üzerine çizilmiş bir figür olmaktan çok kumaş dokunurken o desende üretilmektedir. Böyle olunca ileride şeklin bozulması taraması gibi bir durum söz konusu olmaz. Goblen döşemelik kumaşlar uzun süreli kullanıma elverişlidir. Kumaş olarak ağır bir kumaştır. Kolay kolay leke tutmaz. Ağır ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Ağır olması sert olduğu için değil kalın olduğu içindir. Goblen döşemelik kumaşlar su geçirmeme özelliğine sahiptir. Dış yüzeyi suyu geçirmez. Böylece döşemelerinizin üstüne dökülen şeyin lekesi kalmaz. Bu da döşemelerinizin uzun süre temiz ve canlı kalmasını sağlar. Goblen döşemelik kumaşlar birbirinden güzel motiflerle döşemelerinize bahar havası katacaktır. Döşemelerinizin rahatlığına alışan misafirleriniz evinizden ayrılmak istemeyecek.