27 Şubat - 1 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen 61. Textıllegprom, Crocus Expo’da gerçekleşiyor

Tekstil ve Yan Sanayi Girişimciler Birliği, Rusya Federasyonu Ticaret Odası ve Rus Hükümeti’nin destekleriyle 29 yıldır Rusya’nın tekstil ve tüketim malları sektörlerinde lider fuar olma özelliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda Moskova’nın fuar ve gösteri merkezi olan VDNKh’nin en büyük 3 holünü kaplayan fuar, bu yıl Crocus Expo’da gerçekleşiyor. Ham madde ve ekipmanlardan bitmiş ürünlere kadar geniş bir sanayi ürünü yelpazesini barındırıyor.

Kapılarını ziyaretçilerine bugün itibariyle açan fuar, tekstil ve hafif endüstriye yönelik teknolojik ekipmanlar, yedek parçalar, işleme ataşmanları ve çeşitli termal baskı ekipmanlarını misafirleriyle buluşturuyor.

İhracat Destekleri Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar Resmi Gazete’de!İhracat Destekleri Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar Resmi Gazete’de!

Teknik tekstil ve hammadde, örme kumaş, konfeksiyon tekstil, giysi ve aksesuar ve ev tekstili salonu olmak üzere beş ayrı salonda sergileniyor

Textıllegprom üreticiler, mal tedarikçileri ve ticaret temsilcileri arasında iletişim için en etkili platformlardan biri olmakla beraber Hammadde ve ekipman üreticilerinin ve tedarikçilerinin ve bitmiş ürün üreticilerinin tek bir sitede bulunmasının sinerjik etkisi, etkinliğe katılımın ticari sonucunu önemli ölçüde artırıyor.

 

EDİTÖR HAKKINDA

Sude Yılmaz

https://www.fuardergisi.com.tr/27-subat-1-mart-2024-tarihleri-arasinda-duzenlenen-61-textillegprom-crocus-expoda-gerceklesiyor