Tekstil Sektörünün Büyük buluşması Texhibition İstanbul kapılarını açtı

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nin (İTHİB) adına İTKİB Fuarcılık A.Ş. iş birliğiyle dünyadan alıcılarla sektörü buluşturan Texhibition İstanbul Kumaş, İplik ve Tekstil Aksesuarları Fuarı İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Düzenlenen fuar, 3 gün boyunca 400’ün üzerinde yerli üreticiyi, 20 bin üzerinde nitelikli alıcı ile bir araya getirecek.

Optic World İzmir Fuarı’na ilk iki gün büyük ilgiOptic World İzmir Fuarı’na ilk iki gün büyük ilgi

İTHİB adına İTKİB Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen ve İstanbul Fuar Merkezi’nde kaplarını açtı. 6-8 Mart tarihleri iplik üreticilerinin güçlü temsilcilerini aynı çatı altında toplayacak olan Texhibition İstanbul Fuarı bu yıl 5.kez düzenleniyor.

D S C06796

Gerçekleşen fuarın açılış törenine Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, İstanbul Valisi Davut Gül, TİM Başkanı Mustafa Gültepe, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Giyasettin Eyyüpkoca ve sektörün önde gelen isimleri katılım sağladı.

Texhibition, firmaları ve global markaları bir araya getirerek aynı zamanda üretimin, kalitenin, trendlerin, sürdürülebilirlik ve tasarımın ön planda olduğu ihracat odaklı bir fuar deneyimini katılımcı ve ziyaretçilerine sunmayı hedefliyor.

Texhibition Istanbul 2 L B Ur Cover

Fuar, kumaş ve tekstil aksesuar firmalarından oluşan 400’ün üzerinde yerli üreticiyi, Avrupa Birliği ülkeleri, İngiltere, ABD, Kuzey Afrika ülkeleri ve Orta Doğu olmak üzere 20 binin üzerinde nitelikli alıcı ile bir araya getiriyor.

Eslem Nur KARAMAN

EDİTÖR HAKKINDA

Eslem Nur KARAMAN

https://www.fuardergisi.com.tr/tekstil-sektorunun-buyuk-bulusmasi-texhibition-istanbul-kapilarini-acti