Ordu'ya 'Tekstil Park' kurulacak

Ordu'nun Çatalpınar ve Çamaş ilçelerinde Tekstil Park kuruluşu için çalışmalara başlandı.

Ordu'ya 'Tekstil Park' kurulacak

 

Ordu İlçeleri

OrduNöbetçi Eczaneler

Hava Durumu

 Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir Kahramanmaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak 

Perşembe7 MPH25°

Kısmen Güneşli ve Sağanak Yağışlı

Perşembe

Cuma

Cumartesi

EN ÇOK OKUNAN

ORDU HABERLERİ

 

En Çok Okunanlar

Bu besinler kalp sağlığı için mucize... İşte kalp sağlığına iyi gelen besinlerSağlık

Kalp sağlığı için süper besinler!

1

Ordu’nun Çatalpınar ve Çamaş ilçelerinde Tekstil Park kuruluşu için çalışmalara başlandı.
Her iki ilçenin ekonomik ve sosyal hayatına önemli yararlar sağlayacak olan Tekstil Park Projesinin protokol imza töreni, Vali Tuncay Sonel başkanlığında yapıldı.
Toplam bütçesi 7,5 milyon lira olan ve DOKA tarafından 6 milyon 750 bin lira destek sağlanan Tekstil Park projesinin imza protokolü öncesi bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, ”Yöremizde istihdamın geliştirilmesine yönelik projeler kapsamında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklediği, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın katkı yaptığı, DOKA Kalkınma Ajansımızın da uygulamaya koyduğu Tekstil Park projesinde imza aşamasına geldik, hayırlı olsun” dedi.
Çatalpınar ve Çamaş ilçelerinde kurulacak tekstil fabrikasında 200 vatandaşımızın istihdam edileceğini belirten Vali Sonel, Çatalpınar Belediyesi tarafından uygulanacak olan projede, Çamaş Belediyesi ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının da ortak olarak yer aldığını ifade etti.
Vali Tuncay Sonel, ”Biz bu projenin uygulanmasında, gerçekleşmesinde emeği geçenlere şehrimiz adına, yöre insanımız adına teşekkür ediyoruz. Projemizin şehrimize, yöremize, insanımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Çatalpınar Kaymakamı Eyüp Batuhan Ciğerci, Çamaş Kaymakamı Enes Özkan, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, DOKA İzleme Değerlendirme Birim Başkanı Salih Şahin, DOKA Ordu Koordinatörü Harun Göçer hazır bulundu.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

https://www.haberturk.com/ordu-haberleri/97902349-orduya-tekstil-park-kurulacak